Първи стъпки в Google AdWords

Семинарът ?Първи стъпки в Google AdWords” се проведе преди няколко дни организиран от Interactive Seminars, но впечатленията, които остави в присъстващите със сигурност ще продължат за дълго. Събитието беше страхотно.

Екипът на Interactive Seminars

Актуалната тема за създаване и управление на рекламни кампании в Google AdWords привлече голям брой ентусиасти, които прекареха наистина пълноценен ден. Семинарът беше фокусиран върху ключовите теми:

  • полезни и съвременни насоки за начинаещите специалисти в Google AdWords
  • практически съвети и съвременна информация за най-новите тенденции и методи в AdWords
  • лекции на тема онлайн и офлайн продажби
  • провеждане на успешни AdWords кампании с минимален бюджет
  • AdWords като част от цялостната рекламна концепция на проектите

Атмосферата на цялото събитие беше приятелска и стимулираща. Професионално издържаната организация на семинара спомогна значително за осъществяване на идеята на събитието, а именно да осигури полезни, практични и съвременни съвети за начинаещите в Google AdWords.

Elenkov в действие!

Лекторите са сертифицирани специалисти, които имат нужната квалификация и практически опит в областта на AdWords кампаниите. Лекциите бяха фокусирани върху различни теоретични концепции и преди всичко върху практичните насоки за бъдещите специалисти. Възможността да бъдеш сред хора със сходни интереси и познания и да обменяш опит и идеи беше сред огромните предимства на семинара. Участниците имаха възможност да задават въпроси и да дискутират темите.

първи стъпвки в google adwords 2

Практическата част от ?Първи стъпки в Google AdWords” без съмнение беше най-интригуващата част от цялото събитие. Лекторите се постараха да представят най-запомнящите се и впечатляващи примери от техния опит. Обърна се специално внимание на съвременните тенденции в Интернет и измененията в алгоритмите на Google. Интересни бяха и примерите за неуспешните кампании и подходи, както и грешките които най-често се допускат в кампаниите AdWords. Семинарът се проведе в София, но имаше участници от различни градове. “Първи стъпки в Google AdWords” е основно предназначен за начинаещи в областта на AdWords кампаниите и интернет маркетинг. Лекциите обаче бяха много полезни и за специалистите с опит в сферата на AdWords. Семинарът предостави възможност за консултации на място със специалистите лектори.

Събитието беше организирано от Interactive Seminars

Снимките бяха любезно представени от организаторите на събитието още снимки тук

 

Първи стъпки в Google AdWords
5 (100%) 2 votes

2 replies
    • Еленков says:

      Рапирах на тема AdWords и открехвах как се правят кампании.
      Мисля, че точно в този момент задавах въпроса за „ако имам AdWords и сайта ми е пре-оптимизиран има ли % вероятност да му се размине“
      Отговора беше.. подсмихване и незнаем нищо по този въпрос официално.. ?

      Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *