Силата на социалните мрежи при SEO

Искате ли да имате успешен и популярен интернет сайт? Отговорът със сигурност е ?да”, особено, ако планирате да развивате бизнеса си с интернет магазин за стоки и услуги. SEO оптимизацията е много важна част от развитието на интернет сайта.

Успешната оптимизация е бавен процес, изискващ много познания за най-новите техники и изисквания на търсещите машини и особено на Google, както и нестандартно мислене от страна на оптимизаторите. Ползите от професионалната SEO оптимизация са огромни, затова си заслужава да направите добра инвестиция в тази насока и да се доверите на най-добрите специалисти в областта.

Неотменна част от SEO оптимизацията е постигането на голям брой автоматизирани беклинкове и трафик от най-известните социални мрежи, като Pinterest. По същество беклинковете представляват връзки, разположени в други уеб сайтове, сочещи към вашия интернет сайт. Броят на тези връзки определя един от начините, по които интернет търсачките откриват вашия сайт и го класират в страниците си. Колкото по-голям е броят на беклинковете, толкова по-добре. Не само търсещите машини, но и потребителите ще откриват вашия сайт по-лесно и по-често, докато разглеждат интернет сайтове,? които са свързани с вашия сайт, посредством беклинкове.

Глобалните социални мрежи, като Pinterest имат изключително голямо значение за осигуряването на линкове от този тип. Pinterest е безплатна социална мрежа, в която милиони потребители общуват и споделят информация. Сайтът генерира автоматизиран трафик, който има потенциал да подобри оптимизацията на сайта ви за привличане на много голям брой посетители. Pinterest набира все по-голяма популярност сред интернет потребителите и съвсем скоро се очаква да заеме трето място по посещаемост и брой регистриране потребители? сред световните социални мрежи.

Автоматизираните беклинкове от Pinterest се изграждат от специализирана програма, която автоматично препраща връзки към вашия интернет сайт. SEO специалистите използват различни техники, за да увеличат броят на тези линкове.

Pinterest е публична социална мрежа. Голяма част от информацията, която се обменя там се индексира от Google и дава отражение в начинът, по който се класира сайтът ви.

 

Силата на социалните мрежи при SEO
5 (100%) 7 votes

3 replies
    • elenkov says:

      Скоро и тема за tumblr ще вкарам.. мисля, че и от там сигналите не са лоша идея както и Инстаграм и Фликър ?

      Отговор
  1. Пано Кондоянис says:

    Нещата в SEO се променят много бързо и нещо което е работило по един проект, вече може да не работи. Трябва постоянно да актуализираш информацията и да обновяваш знанията иначе конкуренцията те загърбва. Гугл решиха да закрият G+, Tumblr сигналите имат минимална стойност.

    Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *