Нова, новаторска и уникална кампания ?Успей с нас” – Стани предприемач. Работи за себе си.

?Успей с нас” е нова, новаторска и уникална кампания, провеждана от едно от най-големите общества в областта на ИТ технологиите, интернет маркетинга и уеб дизайна в България – форумът Предприемач.Ком. ?Успей с нас е проект, който категорично опровергава два мита – първия, че българите не сме отборни играчи, втория, че в интернет не могат да се изкарат пари.

Проектът е създаден с некомерсиална цел. Мисията му е да обедини хора с опит и познания в ИТ сектора, които да споделят своето знание помежду си и с начинаещи предприемачи.

Кампанията е безсрочна и безплатна. ?Успей с нас” е проект, отворен към всички хора, но полезен само за тези, които наистина искат да работят за успехите си, искат да се учат и развиват и не се плашат от предизвикателствата. Тук няма клишета, няма лесни пари и гарантиран успех, но има невероятни възможности за развитие и изява.

Кампанията има за цел да запознае хората с различни възможности за работа в интернет, с разнообразието от съвременни професии, които тепърва навлизат в ИТ сферата в България. Интернет предоставя огромни възможности както за хора с квалификация, така и за тези от нас, които нямат подходящото образование, но имат желание да се развиват в дадена сфера и да работят за себе си. В интернет може да осъществявате търговия чрез онлайн магазини, да работите като автор на статии и съдържание, като преводач, уеб дизайнер, SEO оптимизатор, програмист и др.

Кампанията събира на едно място специалисти с много опит, успели хора без специално образование, както и абсолютни новаци. Идеята на кампанията е да запознае хората с възможностите на форума като място, в което могат да намерят компетентна информация и съвети в различни сфери, предоставени от истински специалисти.

Основата на проекта ?Успей с нас” е обмен на информация, опит и идеи. Тук полезна информация и отговори на въпроси ще получат не само начинаещите в тази сфера, но и специалисти, които търсят решения на даден проблем.

Присъединете се сега като се регистрирате във форума и се включите в кампанията ?Успей с нас.

Доходите, които можете да изкарате от работата си в интернет зависят изцяло от вас. Началото е трудно, а предизвикателствата са много. Форумът е създаден да дава предимства на коректните предприемачи; на тези, които предлагат работа по проекти от една страна, и на изпълнителите, от друга страна. Изграждането на репутация сред обществото на форума изисква време, но връзките, които ще създадете, и отношенията с различните потребители ще ?осребрят” усилията ви във формата на увеличаващи се ангажименти и проекти. Търпение, коректност, усърдие и непрестанно развитие в избраната от вас област са качествата, които най-много ще ви помогнат да успеете в предприемачеството в интернет и в развиването на собствен бизнес в мрежата.

Приятелска атмосфера, експертна помощ, полезна информация…. това е само малка част от предимствата на форума, който ще ви даде рамо, когато започвате своя предприемачески път в интернет.

Регистрирайте са в Предприемач.ком

Научете повече за кампанията ?Успей с нас

Включете се в инициативата ?Успей с нас

 

Нова, новаторска и уникална кампания ?Успей с нас” – Стани предприемач. Работи за себе си.
5 (100%) 7 votes

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *